www.sellolanyok-disney.hupont.hu

Sziasztok!!Most készült el az új oldalam amit minden h2o imádónak készítettem!Ezért ugorj egy fejest és légy te is sellő!!!

Átváltozás közben

mikor a lányok nem a vízben változnak át, akkor egy apró másodpercre buborékká változnak, aztán pedig sellővé.

Lewis családja:

lewis a családjával él, akiket a sorozatban nem ismerhetünk meg.De azt tudjuk, hogy 4 bátyja van, és közülük Lenny a 2., akivel Lewis jóban van.Lenny -nek saját növénykertje van.

 

Kinek milyen ereje van, és mire jó?

 

Emma:

Neki van a legklasszabb ereje!Egy perc alatt jégkrémet tud készíteni, és ha kiolvad a hűtő, azonnal vissza tudja fagyasztani.Ezt a képességet a hétköznapokon is tudja használni.

Rikki:

Neki van a leghatékonyabb ereje!Ha átváltozik, rögtön megtudja szárítani magát, és ha valami még vizes, azt eltudja párologtatni.És a villámok amit a 2.évadban kap, nagyon jó védőezsközök.

 
Cleo:

Az ő ereje a legnagyobb!Tudja a vizet mozgatni, így ha esik az eső, eltudja irányítani.Kevésbé tudja használni mint a többiek, de akkor is ő volna a legerősebb, ha tapasztalatokat gyűjtene a saját erejéről.

Ostatni odcinek;D

Emma pizsibulija:

Emmának az anyukája minden évben rendez egy pizsibulit a lányának.De amikor a lányok sellők lettek, Emma nem akarta hogy legyen, mert könnyen vizesek lennének.Végül mégis csak megrendezték, mert Rikki és Cleo rávették Emmát.

A Telihold:

Amikor feljön a Telihold, a lányoknak bekell zárkózniuk a házba.Mert ha meglátják a Holdat, akkor saját maguk ellentétei lesznek.Emma teljesen kifordult magából, Cleo szirén lett, Rikki pedig elég furcsa állatapotba került, és majdnem megölte Zane -t.

Cleo hangja:

Cleo -nak nagyon rossz hangja van.Az ő családjukban ez mindenkinél öröklődik, tehát Cleo családjában senki nem tud énekelni.Cleo az egyik részben, a Szirén dala -ban a Telihold hatása alá kerül, és nagyon szép hangot kap.De amint lement a Hold, visszakapta a régi, elég rekedtes hangját.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 9
Heti: 25
Havi: 170
Össz.: 31 161

Látogatottság növelés
Oldal: Tudnivalók
www.sellolanyok-disney.hupont.hu - © 2008 - 2019 - sellolanyok-disney.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »